klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf

U wilt groter wonen en denkt aan een verhuizing of verbouwing. Meer leefruimte, meer vierkante meters en een directe waardevermeerdering van uw woning.

Ook voor het uitbreiden van uw woning kunt u bij ons terecht. Wij denken met u mee voor wat betreft het ontwerp en bouwkundige eisen. Soms heeft u voor een verbouwing van uw woning één of meerdere vergunningen nodig, zoals een bouw- of een sloopvergunning. Of u deze vergunningen nodig heeft is afhankelijk van de aard van de verbouwing en de locatie van uw woning.

Wij verzorgen de bouwtekeningen en de vergunningaanvraag. Samen met u maken wij dan een planning om de bouw zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

 

 

 

klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord