Wij maken voor u graag een mooie nieuwe badkamer.

Door onze ervaring van de laatste jaren en het op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken, kunnen wij u goed adviseren over de bestaande mogelijkheden.

Wij verzorgen ook het sloopwerk en eventueel vergroten of verplaatsen van de badkamer.

Ook het loodgieterswerk en elektra doen wij zelf, zodat we zo min mogelijk afhankelijk zijn van andere partijen, wat vaak weer scheelt in de tijd dat de badkamer niet gebruikt kan worden.

  

Er zijn legio's mogelijkheden op het gebied van badkamers. De grootste uitdaging is om er een functioneel, comfortabel en luxueus geheel van te maken. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

De tegels in de badkamer zijn sfeerbepalend. Bij een strak badmeubel komen moderne tegels goed tot hun recht. Of misschien wilt u een speelse uitstraling? De vloertegels kunnen in een halfsteens verband gelegd worden.

Ook zijn vloertegels te gebruiken op de wand om stoere accenten te leggen achter het toilet of de wastafel.

Een badkamer inrichting moet ook praktisch zijn. Dus lekker warme handdoeken op de designradiator als je uit de douche of het bad stapt.

Als u van afwisseling houdt, zou u ervoor kunnen kiezen om een neutrale kleur tegels te gebruiken en dat met gekleurde accessoires te combineren. U heeft dan de mogelijkheid om de badkamer steeds weer een andere uitstraling te geven.

  

Tijdens de verbouwing bieden wij u de optie om te beschikken over een mobiele douchewagen die bij u in de tuin kan worden geplaatst, zodat u niet afhankelijk bent van derden voor uw persoonlijke verzorging.

  

 

klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf emmeloord klussenbedrijf